Problem

I söndags hade jag lite känningar i ryggen, på det stället jag ahr haft problem tidigare. Dock så har jag varit hur frsch som helst de senaste månaderna, så jag tänkte inte mer på det. Men när jag försökte sträcka på mig och få loss det där lite besvärliga så knacka det som sjutton i ryggen. Det var inte direkt skönt efter heller. Jag fick bryta passet och gå upp. Kunde knappt dra på mig strumporna så jag ringde Rygg och Ledkliniken som stödjer mig alltid när jag har skador och bokade tid direkt. Hjälp har jag fått och det blev snabbt bättre. Men jag ahr bara tränat två pass den här veckan. Jag har en del känningar kvar som är reaktionseffekter på behandlingen och skadan. Men jag kan paddla fullt igen vilket är skönt. Det blir till och med bättre när jag paddlar vad jag har märkt. Vilket är väldigt kul! Jag tänker mig att det på nåt sätt beror på att kroppen trivs väldigt bra i kanoten så det är den bästa platsen jag kan vara i, för både kropp och själ! ;)

Under veckan som jag vilat hann jag därför göra en liten film. Kolla i den nedan på länkan. Jag r väldigt nöjd. Den visar både seriositet och glädje i träningen, samt så är det den tekniskt bästa redigeringsprojektet jag har genomfört, än så länge. Önskar bara att jag hade bättre utrustning...

https://vimeo.com/48828955

Kommentarer

  1. Låter jävligt trist att ryggproblemen inte är helt borta! Hoppas det bara blev en kortare sväng i skadeträsket och att det löser sig nu!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg