Rolig träning!

Nu har det gått nästan sex dagar sedan vi lämnade Nyköping och kul har det varit. Några roliga pass har vi få till i banan som ligger belägen mitt i stan. Dessutom har vi hunnit bona in oss ordentligt. Två banor till har vi kollat in, den ena är stadion som pöönar i övermorgon, den 2e och den andra är en fin liten bana med några riktigt trevliga features. Troligt är att vi kommer paddla även där en del. Men tills vidare är banan i stan faktiskt ganska rolig. Gym har vi spanat in på stadion. Vi bör kunna gymma där när dem öppnar.

Men vidare till riktigt häftiga upplevelser så var vi till surfmekkat Biaritz i torsdags för lite havssurfing. Sjukt häftigt! Vågorna var enorma! Det var med lite skräckblandad förtjusning som vi gav oss ut på vattnet. Tyvärr har vi ingen video från det då alla var på vattnet och lekte, men kanske åker vi tillbaka så vi kan få lite sjyssta bilder.

Och på tal om bilder har jag satt ihop en lite kortfilm om veckans påhitt. Tyvärr är filmutrustningen inte bättre än en Iphone 4, så möjligheterna till rolig filmning är hyfsat begränsade. Jag tycker ändå den blev ganska bra. Här är den i alla fall:

Kommentarer

Populära inlägg