Naturligt

Vi är framme i Pau nu efter en smidig bilresa ner genom halva kontinenten. Vi är belägna en bit bort ifrån banan, men som tur är har vi med oss cyklar som gör avståndet till träningen både beskväm och fin. Det känns inte det minsta jobbigt när man cyklar genom parker och fina gator, med stundvis snötäckta bergstoppar i vyn. Kontra städig nysnö, mörkt och minus tio. Det känns rätt att vi är här nu kan man lugnt säga!

Första passen i banan har varit roliga. Banan har extremt lite vatten just nu, men inatt har det regnat så förhoppningsvis stiger vattenståndet. Ludwig filmade igår på eftermiddagen under ett fyrdelat pass, vilket är en dyrbar bristvara som man ska ta väl tillvara på. Våran förhoppning är dock att vi ska kunna hjälpa varandra till regelbunden filmning och hjälp.

På tal om video så kommer det nog kunna bli riktigt bra under det här lägret. Fredrik fyllde i princip halva bagageutrymmet med kamerautrustning så nåt kommer det nog kunna produceras under vår vistelse här i Frankrike. Ni kommer kunna följa en videoblogg här och på min youtube kanal inom de kommande dagarna.

Igår hade jag förmånen att helt slumpartat komma i kontakt med Fabien Lefevre, vilket bara det är kul. Ännu roligare var att han ville paddla med mig och Erik H och gav oss coaching samt tips och pointers på saker vi ska fokusera och träna på. Fabien har ett antal VM och OS medaljer så han är minst sagt kvalificerad!

Dagen efter nyår och vi har lite sovmorgon i lägenheten. I eftermiddag ska vi ta oss ner till banan för lite mer inspirerande paddling.

Kommentarer

Populära inlägg