Årets Ledare


Jag, tillsammans med Ludwig Andersson har blivit utsedda till årets ledare i Svenska Kanotförbundet. Verkligen kul, speciellt med tanke på att rampljuset riktas mot kanotslalom lite extra. Det är alltid kul att bli uppmärksammad för sitt arbete, men det är i helt rätt tid som ledare i slalom får den. Det går riktigt bra för Kanotslalom i Sverige idag och flera klubbar utvecklas enormt. Det är häftigt och jag kan stolt säga att jag och Ludwig är med och bidrar. Men som sagt, i en miljö där så många människor jobbar så hårt och målinriktat så finns det många som aspirerar starkt på det här priset. Den 9 mars håller SKF sitt årmsöte i Stockholm, då ska vi båda  deltag för ta emot sitt pris.

Nomineringarna lyder:

Tommy Vince och Ludwig Andersson kommer från Nyköpings Forspaddlare. Båda sitter med i NFPs styrelse som ledamot, respektive suppleant. Båda är ungdomsledare och har under åren 2011-2012 drivit en omfattande del av ungdomsverksamheten som idag lagt grunden för klubbens ungdomsverksamhet. Detta utöver deras individuella elitsatsningar. 

Ludwig Andersson
Ungdomsledare: Tränar ungdomar i klubben regelbundet.Genomförde ett idrottslyftsprojekt under hösten 2012 som innefattande att ca 60 skolungdomar fick möjligheten att träna kanotslalom regelbundet under 10 veckor. Ett fortsatt stort intresse från skoleleverna lägger nu grunden till ny ungdomsgrupp. Han var även ledare på en forspaddlingsskola 2011/2012.
Ludwig A jobbar hårt i NFPs styrelse och jobbar aktivt med att bygga upp strukturen runt en större och mer omfattande ungdomsverksamhet.
Ludwig A har under åren i klubben alltd varit en förebild och jobbat hårt för föreningens bästa. Ett exempel hans outröttliga engagemang och ständiga arbete kring kanotslalombanan vid Perioden.

Tommy Vince
Ungdomsledare: Tränar ungdomar i klubben regelbundet med stort engagemang för detaljer.
Styrelse: Tommy har sedan 2010 arbetat hårt i NFPs styrelse och jobbat drivet inom diverse områden. Ombyggnationer, struktruering, sponsring, projektarbeten etc.
Breddkommittéen: Tommy är ledamot i Kanotslalom Breddkommittéen, en kommittéen underordnad SKFs styrelse för nationellt arbete mot ungdomsbredd. Ett lyft har gjorts tack vare kommittéens engagerade arbete det senaste året. Tommy har varit en viktig del utav detta.
Tommy fick under 2012 två utmärkelser. 1. Sörmlands Idrottens Jubiliumsstipendium för hans insatser i ungdomsidrotten, mycket beroende på hans IQ-stöd som har jobbats in i klubbens verksamhet. 2. Sörmlandsgalan, Årets Idrottsentreprenör för hans omfattande arbete i föreningen, levande hemsida, projektarebeten etc etc.

Två självklara nominanter till årets ledare inom svensk kanotidrott!

Kommentarer

Populära inlägg