Vårnyanser

Ojojoj vad ni har en fin vår att längta efter! Här nere i Pau har våren anlänt och det är 20 grader varmt. Det är helt underbart och gör att dagarna känns dessto mer fulländade. Kortärmad paddling i den konstgjordabanan i klarblått, kyligt vatten. Varje travers genom de stora vågorna skänker en avsvalkande utopi samtidigt som största fokus ligger på nästa port. Det gör kanske inte paddlingen snabbare, men mer glädjefyllt och det i sig löser tyglarna till ett större kreativt skapande av, faktiskt ganska snygg paddling.

Jag har avslutat en vecka här nu sedan jag kom tillbaka. Det kändes tungt i fredags och jag visste inte rikigt hur jag skulle orka med två dagar till. Träningsvärken slog hårt efter fredagens gympass och jag kände mig rätt öm. Så kom solen och sen kude jag knappt erinra mig om de tidiga morgonkrämporna.

Solen skiner än, men nu ligger den snart bakom Pyrenerna, ännu snöbeklädda. Jag och Ludde ska strax börja med maten och ikväll ska jag nog kolla på en film. Imorn har vi en hel dag i bra väder, vi ska vila och göra någonting äventyrligt, kanske köra upp i bergen. Jag tycker det skulle vara roligare att cykla iväg till en BMX dirtbana. Erik Holmer och hans kärringcykel verkar inte lika exalterade...!?

Under veckan som har gått har jag inte bara paddlat effektivt. På kvällarna har jag hunnit med att förbättra mina färdigheter i Adobe Illustrator. Den absolut snyggaste loggan jag har gjort än så länge i min veckolånga karriär inom området. Ny logga till ett nytt spännande projekt som ska startas i Nyköping under våren/sommaren. Mitt mål är att optimera möjligheterna för elitidrottare bosatta i Nyköping! Till en början kommer störst fokus ligga på Kanotslalom. Framtida samarbetspartners, hör av er!

Kommentarer

Populära inlägg